Dansk Fjernvarme Service har været i branchen i næsten 40 år! Med den erfaring i baghovedet kalder vi os selv for eksperter når det kommer til fjernvarmeservice i Herning og omegnen! Hos os sikre vi os en verdensklasse af kvalitet når det kommer til dit eftersyn! På den måde har vi fået os en høj kundetilfredshed, som vi er stolte af! Vores servicemontør er bemyndiget og autoriseret til at kunne servicere dig og dit anlægs behov. Så du kan trygt stole på os når vi kommer for at give dit fjernvarmeanlæg et eftersyn!

 

Fjernvarmeservice i Herning – Serviceordning af fjernvarmeanlæg

Hos os sikre vi et duelig fjernvarmeanlæg, som du kan blive glad for i mange år fremad! Et velfungerende fjernvarmesystem er det mest optimale for de fleste danske husholdninger, og så kan du måske spørge hvorfor? Det er på grund af at et velfungerende system gør at du kan holde styr på fjernvarmen i dit hus, og dermed sikre dig hvordan din økonomi er skruet sammen. Til sidst men ikke mindst så er dette også en måde at komme dine uforudsete regninger på forkant, og de kan dermed planlægges! Og så bliver din husholdning også mere bæredygtig hvilket jo kun er et plus. Kontakt os gerne for mere information! Hvis du er interesseret i at vide mere om i hvilke områder vi udføre vores fjernvarmeservice så klik her!

Så står du og mangler fjernvarmeservice i Herning så tøv endelig ikke med at bruge vores serviceordning af dit fjernvarmeanlæg! Vi sørger for at du ikke skal løfte en finger eller bekymre dig om noget! Hos os får du en god deal – hvordan spørger du måske? Vi tilbyder en kontrakt der løber hen over 6 år, med et eftersyn hvert andet år. Med den kontrakt i baglommen skal du aldrig bekymre dig om dit fjernvarmeanlæg. Ved første og originale fjernvarmesyn tjekker vi alt der kan have en betydning! Dette inkludere blandt andet dit anlæg og din bolig! På den måde sørger vi for at kunne garantere et gennemgående tjek. Vi er eksperter inden for dette område! Vi går højt op i kvaliteten og høj kundetilfredshed!

 

Eftersyn og service af fjernvarme i Herning med 100% fokus på kvalitet

Vi har nogle gode samarbejdspartnere, vi er stolte af at arbejde sammen med blandt andet 2 store organisationer så som Tekniq Kvalitet og Fjernvarmens Serviceordning, så du er sikker på at få et servicetjek, der lever op til alle standarder. 

 

serviceordning af fjernvarmeanlæg i Herning - fjernvarmeservice i Herning