Vi leverer og udføre også fjernvarmeservice i Kolding! Hos dansk fjernvarme service vil du også have mulighed for at modtage den danske fjernvarmens serviceordning i Kolding! Vi er nemlig landsdækkende! Her hos Dansk Fjernvarme Service går vi meget op i at kunne garantere kvalitet for dig! Hos os kan du få et serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg af en servicemontører nær dig! Vores servicemontør er altid er autoriseret med den bedste træning så de kan tage vare om dit fjernvarmeanlæg! 

 

Fjernvarmeservice i Kolding – Serviceordning af fjernvarmeanlæg

Måske du er interesseret i at vide mere om hvordan du kan holde dit varmeforbrug nede? Så har vi svaret! Ved at sikre dig at du har et velfungerende fjernvarmesystem så kan du komme på forkant med dine varme og el regninger, og du kan spare på energien! Så bor du i Kolding eller i omegnen dertil så er vi det servicefirma du skal komme til! Vi har en normal kontrakt der løber omtrent seks år, så vi regelmæssigt kan sikre os at dit anlæg bliver synet. Vores certifikationer skal vi sørge for at få re-certificeret cirka hvert 3 år – så du som kunde altid kan føle dig tryg i vores hænder når det kommer til dit anlæg! 

Vi tilbyder en serviceordning af dit private fjernvarmeanlæg i Kolding så du ikke skal bekymre dig om det. Vores sædvanlige serviceordning involvere et eftersyn hvori vores kunder kan få et syn cirka hvert andet år, medmindre at andet ønskes eller du har specielle krav. Med en serviceordning hos Dansk Fjernvarme Service, får du et eftersyn af dit fjernvarmeanlæg i Kolding der lever op til alle de tekniske krav og specifikationer, samt dine individuelle krav som du skulle stå inde med. Serviceordningen bliver udført af en autoriseret servicemøntør med særlig ekspertise i fjernvarme med næsten 40 års erfaring inden for branchen. 

 

Mangler du information omkring dit fjernvarmeeftersyn så kontakt os via vores kontaktformular!

 

Eftersyn og service af fjernvarme i Kolding med 100% fokus på kvalitet

Vi arbejder sammen med alle de store organisationer inden for fjernvarme som bl.a. Tekniq Kvalitet og Fjernvarmens Serviceordning, så du er sikker på at få et servicetjek, der lever op til alle de gængse standarder. Vi kører i Jylland samt Sjælland herunder med fjernvarme i Hillerød og fjernvarme i Ballerup.

 

serviceordning af fjernvarmeanlæg i kolding - fjernvarmeservice i kolding