Vi hjælper kunder, der ønsker fjernvarme i Gentofte eller skal have serviceret deres eksisterende anlæg. Fjernvarme er den mest anvendte varmeforsyning i Danmark – og med god grund! Der er mange penge at spare ved at anvende fjernvarme. Derudover er fjernvarme en langt grønnere løsning end eksempelvis gas. Vi ønsker at hjælpe alle vores kunder til den bedst mulige løsning for en bedre varmeøkonomi.

De mange fordele ved fjernvarme i Gentofte!

Fjernvarme er en forholdsvis miljøvenlig løsning, da det centrale kraftværk kan være drevet af solenergi, overskud fra elproduktionen, affaldsforbrænding osv. Et fjernvarmenet leverer varmt vand til mange husstande på samme tid. Foruden den miljøvenlige fordel ved fjernvarme, så er det også en af de billigere måder til opvarmning af huset.

Hvad er fjernvarme?

Når du har fjernvarme i Gentofte, vil din varme blive leveret fra et større centralt kraftværk til din bolig via et højisoleret rørsystem i jorden. Det varme vand fra kraftværket anvendes til både opvarmning af din bolig samt til det varme vand i hanerne. Når vandet er afkølet igen, leveres det tilbage til kraftværket.

Hvis du ønsker at omlægge din varmekilde til fjernvarme i boligen, så er din nuværende opvarmningsform afgørende. Alt efter hvordan du opvarmer dit hus, vil installationen variere fra 1 dag til 1 uges arbejdstid, førend dit fjernvarmeanlæg er monteret i hele huset. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Få mest muligt ud af din fjernvarme i Gentofte og omegn!

Fjernvarme i Gentofte og omegn er altid en god investering på varmeregningen. For at opnå optimalt udbytte af din varme og penge, så skal anlægget dog regelmæssigt vedligeholdes. Anlæggets stabile drift skal tjekkes af en fagmand, der er uddannet til at servicere fjernvarme. Vi er eksperter i montering og servicering af fjernvarme, så kontakt os for at høre mere.