Går du og overvejer at få fjernvarme i Hillerød? Der mange gode grunde til, at få installeret fjernvarme derhjemme. De stigende el- og gaspriser gør tilværelsen dyr, for rigtig mange mennesker. Fjernvarme er et billigere alternativ og samtidig også mere miljøvenligt, i forhold til andre varmekilder herhjemme. Kontakt os, hvis du ønsker høre mere vedrørende dine muligheder for fjernvarme.

Der mange fordele ved fjernvarme i Hillerød

Fjernvarme er for tiden, den klart billigste varmekilde løsning på markedet. Tager dine varmeregninger en for stor del af budgettet? Så det tid til at skifte til fjernvarme. Det er en god investering på både den korte og længere bane.

Sammenlignet med alle andre varmekilder på markedet, så er fjernvarme klart den mest miljøvenlige af dem. Varmen bliver leveret fra et større centralt kraftværk til din bolig via. et højisoleret rørsystem i jorden. Det varme vand fra kraftværket anvendes til både opvarmning af din bolig samt til det varme vand i hanerne. Når vandet er afkølet igen, leveres det tilbage til kraftværket.

Hvor lang tid tager en omlægning til fjernvarme?

Omlægningstiden afhænger af din nuværende opvarmningsform. Tiden kan ligge imellem alt fra 1 dag til en uges tid. Det vil dog være ventetiden værd, da du gør noget godt for pengepungen og miljøet.

Ønsker du at hører mere om dine muligheder? Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål vedr. fjernvarme.

Vedligeholdelse af dit fjernvarme Hillerød

Et fjernvarmeanlæg kræver løbende vedligeholdelse, så du får det optimale ud af din varmekilde. En vedligeholdelse kan give dig optimal udnyttelse af varmen og pengene. Vi har det rigtige værktøj til serviceringen, så du kan få dit anlæg tilbage til optimal styrke.

Dansk Fjernvarme Service er eksperter i både montering og servicering, og vi vil også gerne hjælpe dig!

Kontakt os uforpligtende, for et tilbud på et fjernvarmeanlæg

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du nogle ubesvarede spørgsmål? Du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp. Vi står altid til rådighed for vores kunder.

Godkendt til fjernvarme Hillerød