Fjernvarmeservice, Serviceordning af fjernvarmeanlæg i Danmark

Fjernvarmens Serviceordning (fjr ordning) er en landsdækkende serviceordning for kvalitetssikrede fjernvarmeeftersyn. Hos os kan du få et serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg af servicemontører med særlig ekspertise inden for fjernvarme. Et serviceeftersyn af dit fjernvarmesystem kan sikre en velfungerende varmeinstallation og holde varmeforbruget nede. Med vores serviceeftersyn kan du således komme potentielle regninger i forkøbet ved at spare på dit energiforbrug.

 

Fjernvarmeservice med fjr ordning i hele Danmark

Vi udfører fjernvarmeservice hos private i hele landet og har en serviceordning hvor vi udfører eftersyn hos vores kunder hvert andet år. Med en serviceordning hos os får du et eftersyn af din fjernvarme der lever op til alle tekniske krav og specifikationer, og som udføres af en servicemontør med særlig ekspertise i netop fjernvarme. Vi er eksperter i service af fjernvarme og har næsten 40 års erfaring i branchen.

Ved et eftersyn kigger vi bl.a. på din installation, din bolig og dine forbrugsvaner. Gennem fjernvarmeordningen kan vi teste og justere dine installationer, så de køre optimalt. Vi giver også gerne en grundig vejledning i hvordan du med gode vaner kan holde dit varmeforbrug nede og spare på varmeregningen.

 

Eftersyn og service af fjernvarmeanlæg med fokus på kvalitet

Vi arbejder sammen med alle de store organisationer inden for fjernvarme som bl.a. Tekniq Kvalitet og Kvalitetssikret Fjernvarme, så du er sikker på at få et servicetjek, der lever op til alle de gængse standarder. 

Vil du hører mere om serviceordningen? Ring til os på +45 27 62 70 96 eller skriv til os via mail eller vores kontaktformular. Så tager vi kontakt til dig snarest. Vi kører på hele Sjælland, herunder med service af fjernvarme i Frederikssund og fjernvarme i Ballerup samt resten af Sjælland.

 

Tilmeld dig fjr fjernvarme service ordning nu!

Du tilmelder dig Fjernvarmens Serviceordning i perioder på seks år, hvor du er sikret regelmæssigt eftersyn af dit anlæg, så du aldrig kommer til at spilde din energi igen. Tilmelding koster 35 kroner om måneden (OBS: dette gælder kun for fjernvarmekunder i Roskilde kommune). Disse KR er hurtigt er tjent ind, når dit anlæg kommer til at yde optimalt og du undgår unødigt spild.

Tilmeld dig her!

 

Fjernvarmeservice i Danmark

 

Find din nærmeste fjernvarmeservice her: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde og Herning.

Husk at vi køre i hele Danmark, selv de fjerneste kroge i Danmark. Kontakt os for mere information! Dansk Fjernvarme Service – Din fjernvarme installatør!